img

Rreth Nesh

 

TEAM INSTITUTE - Research, Quality, Development

img

Tim Institut

 Institut hulumtimi në të cilin marrin pjesë ekspertë me përvojë të gjatë në fushën e kërkimit

 Një paletë e gjerë metodash, teknikash dhe veglash hulumtimi, varësisht nevojave të klientit

 Realizim profesional të të gjithë procesit hulumtues, në përputhje të standardeve internacionale

 Një rrjet i zhvilluar me 200 anketues me përvojë, 15 supervizorë rajonal, 30 anketues me telefon dhe 25 blerës ose klientë sekret

Ivana Ivanovik, PhD » President » more info

Elena Ognenovska, MA » Executive Director » more info

Ana Vasilevska » Head of Qualitative Research » more info

Jelena Cetkovic Janeva, MA » Head of Quantitative Research » more info